WSET Level 1 Award in Sake

Print

WSET Level 1 Award in Sake
Basiscursus sake
De WSET Award in sake level 1 is een internationaal erkend diploma uitgegeven door de meest vooraanstaande en grootste onderwijsinstelling op drankengebied in de wereld.
De kosten voor deze opleiding bedragen  € 245,00 exclusief btw en is inclusief examen, studieboek, sake en lunch.

De eendaagse cursus WSET Level 1 Award in Sake wordt gegeven:
Maandag 7 februari 2022 Hotel Park Centraal Amsterdam.
Maandag 13 juni 2022 Hotel Park Centraal Amsterdam.
Een online inschrijfformulier en meer informatie vindt u hieronder, voor vragen kunt u contact opnemen met Taste of Sake,

  Your details (required)
  Address details
  Invoice details

  Your details may be used by us to keep you informed of the course on which you have registered. We never pass our customer’s details to other parties.

  SPECIAL REQUIREMENTS
  Does the student need special requirements during the course or examination?
  YesNo -

  We send information by email, so please ensure you have entered your email address.

  THE COURSE
  I wish to apply for a place on the following course (please fill in the required course code of your choosing)
  Course Date:
  NB: Study materials are INCLUDED in course fees.

  STUDENTS DECLARATION


  The WSET Level 1 Award in sake specification

  WSET Level 1 Award in Sake
  Basiscursus sake
  De duur van deze opleiding is een dag.
  Ontvangst vanaf 9:30, aanvang 10:00  einde rond 17:00
  Er worden ongeveer 10 verschillende sake geproefd.
  De cursus wordt gegeven door de bekende Nederlandse sake expert Simon Hofstra die de Japanse eretitel Sake Samurai heeft.

  Gedurende de dag proef je een aantal verschillende stijlen, soorten en kwaliteiten sake.
  Succesvolle kandidaten beschikken aan het einde van de dag over een basiskennis van sake. Je kent de ingrediënten, de stappen om sake te maken. Je hebt kennis van de verschillende soorten sake en hun karakteristieken ook weet je hoe je sake moet behandelen en serveren.

  Voor deze studie is geen basiskennis of voorstudie over sake nodig, enige kennis over wijn en sake is echter wel een voordeel gedurende de lesdag.

  Deze cursus richt zich zowel op wijnwinkels, slijterijen, sommeliers, bartenders maar ook op de particulier met interesse voor deze fascinerende Japanse drank.

  De cursus wordt gegeven in het Engels met eventueel aanvullende Nederlandstalige uitleg.

  Succesvolle kandidaten ontvangen naast een internationaal erkend diploma tevens een speciale speld van de WSET.

  Een wereldwijd erkend diploma voor de beginnende sake specialist.
  Slagingspercentage 2016-2017 100%
  Slagingspercentage 2017-2018 92%
  Slagingspercentage 2018-2019 100%
  Slagingspercentage 2019-2020 98%
  Slagingspercentage 2020-2021 100%  Boekings en algemene voorwaarden Taste of Sake
  (for our English booking conditions please contact us).

  Deze voorwaarden van Taste of Sake (ondernemingsnummer NL 169439446 Bo2), met kantoor te Vlaak 6, 8531 XC Lemmer, zijn vanaf 13-06-2018 van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en op alle overeenkomsten tot het leveren van producten, diensten en opleidingen. Taste of Sake behoudt zich het recht voor om zijn algemene voorwaarden te wijzigen.

  Door het sluiten van een overeenkomst of het plaatsen van een bestelling erkent de klant deze voorwaarden te kennen en integraal te aanvaarden. Huidige voorwaarden zijn zowel van toepassing op consumenten als professionelen.

  Door in te schrijven aanvaardt men dat uitsluitend deze algemene voorwaarden de overeenkomst tussen partijen regelen en verbindt men zich ertoe deze na te leven.

  De cursist verbindt zich ertoe dat de factuur betaald wordt binnen de betalingstermijn vermeld op de factuur na en uiterlijk voor de aanvangsdatum van de cursus, en dit van rechtswege en zonder ingebrekestelling.

  Annuleren dient schriftelijk te gebeuren (per e-mail t.a.v. de contactpersoon, die vermeld staat op de bevestigingsmail/brief) en is slechts kosteloos mogelijk tot 14 dagen voor de aanvang van de WSET Level 1.

  Bij annulering (steeds schriftelijk per e-mail t.a.v. de contactpersoon, die vermeld staat op de bevestigingsmail/brief) vanaf 14 dagen voor de start van de cursus blijft het volledige inschrijvingsgeld integraal verschuldigd.

  Bij niet-betaling van de factuur op de vervaldag kunnen er van rechtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling een verwijlintrest, berekend op de wettelijke rentevoet vanaf de vervaldatum, evenals een schadevergoeding van 10% van het factuurbedrag worden aangerekend, met een minimum van € 35,00.

  Taste of Sake heeft steeds het recht om een geplande cursus te annuleren of te verplaatsen naar een andere datum, zonder dat zij hiervoor aansprakelijk kan gesteld worden en zonder schadevergoeding. In dat geval hebben de reeds ingeschreven cursisten het recht om zich uit te schrijven en wordt het reeds betaalde inschrijfgeld integraal terugbetaald.

  De inschrijver is steeds samen met de rechtspersoon op wiens naam gevraagd wordt te factureren, hoofdelijk gehouden voor alle verplichtingen ten aanzien van Taste of Sake, indien er problemen ontstaan m.b.t. de betaling van de factuur.