WSET Level 3 Award in Sake

Print
Een wereldwijd erkend diploma voor sake, wordt een sake expert.

De volgende vierdaagse cursus WSET Level 3 Award in Sake is:
16,17,23,24 juni 2025 Sir Adam Hotel Amsterdam.

WSET Level 3 Award in Sake, de sake expertcursus
De Level 3 Award in Sake is een geaccrediteerde studie van de WSET, werelds  meest vooraanstaande en grootste onderwijsinstelling op drankengebied.

De kosten voor de opleiding is € 1035,00 exclusief BTW.
Kosten zijn inclusief examen, studieboek, koffie, sake en lunches.
De duur van deze opleiding is vier dagen klassikale sessies plus een online studie.
Een digitaal inschrijfformulier en meer informatie vindt u hieronder, voor vragen kunt u contact opnemen met Taste of Sake,

  Your details (required)
  Address details
  Invoice details

  Your details may be used by us to keep you informed of the course on which you have registered. We never pass our customer’s details to other parties.

  SPECIAL REQUIREMENTS
  Does the student need special requirements during the course or examination?
  YesNo -

  We send information by email, so please ensure you have entered your email address.

  THE COURSE
  I wish to apply for a place on the following course (please fill in the required course code of your choosing)
  Course Date:
  NB: Study materials are INCLUDED in course fees.

  STUDENTS DECLARATION


  The WSET Level 3 Award in sake WSET Level 3 Award in Sake specification

  WSET Level 3 Award in Sake
  Expertcursus sake
  Ontvangst lesdagen vanaf 9:30, aanvang 10:00 einde rond 17:00
  Vooraf is een thuisstudie van 24 uur daarnaast wordt aanbevolen om WSET Level 1 Award in Sake gevolgd te hebben maar dit is geen verplichting.

  Er worden ongeveer 40 verschillende soorten sake geproefd.
  De cursus wordt gegeven door de bekende Nederlandse sake expert Simon Hofstra die de Japanse eretitel Sake Samurai heeft.
  Tijdens de cursus proef je een enorme diversiteit aan verschillende stijlen, soorten, kwaliteiten daarnaast sake uit verschillende gebieden en gemaakt van diverse sakerijst.

  Succesvolle kandidaten zullen aan het einde van de cursus:
  1) Kennis hebben van de verschillende ingrediënten van sake, hoe sake gemaakt wordt en de invloed van de ingrediënten en verschillende productiemethoden op de uiteindelijke kwaliteit en stijl van de sake.
  2) Het identificeren van de karakteristieken van de speciale categorieën van sake en uit kunnen leggen hoe de verschillende ingrediënten, productiemethoden, productietechnieken en commerciële factoren de stijl, kwaliteit en prijs van sake beïnvloeden.
  3) Het kennen van de verschillende invloedrijke sake organisaties en de commerciële belangrijkheid van sake voor de Japanse exportmarkt.
  4) Kennis hebben van en kunnen selecteren, serveren, opslaan van verschillende sake.
  5) Proef technisch het kunnen onderscheiden van de basis karakteristieken in de sake met daarbij behorende kwaliteiten en soort sake.

  De cursus wordt gegeven in het Engels met eventueel aanvullende Nederlandstalige uitleg.

  Succesvolle kandidaten ontvangen naast een internationaal erkend diploma tevens een speciale speld van de WSET.

  Boekings en algemene voorwaarden Taste of Sake
  (for our English booking conditions please contact us).

  Deze voorwaarden van Taste of Sake (BTW nummer NL001924712B22), met kantoor te Vlaak 6, 8531 XC Lemmer, zijn vanaf 13-06-2018 van toepassing op alle aanbiedingen, offertes en op alle overeenkomsten tot het leveren van producten, diensten en opleidingen. Taste of Sake behoudt zich het recht voor om zijn algemene voorwaarden te wijzigen.

  Door het sluiten van een overeenkomst of het plaatsen van een bestelling erkent de klant deze voorwaarden te kennen en integraal te aanvaarden. Huidige voorwaarden zijn zowel van toepassing op consumenten als professionelen.

  Door in te schrijven aanvaardt men dat uitsluitend deze algemene voorwaarden de overeenkomst tussen partijen regelen en verbindt men zich ertoe deze na te leven.

  De cursist verbindt zich ertoe dat de factuur betaald wordt binnen de betalingstermijn vermeld op de factuur na en uiterlijk voor de aanvangsdatum van de cursus, en dit van rechtswege en zonder ingebrekestelling.

  Annuleren dient schriftelijk te gebeuren (per e-mail t.a.v. de contactpersoon, die vermeld staat op de bevestigingsmail/brief) en is slechts kosteloos mogelijk tot 28 dagen voor de aanvang van de WSET Level 3 Award in sake cursus.

  Bij annulering (steeds schriftelijk per e-mail t.a.v. de contactpersoon, die vermeld staat op de bevestigingsmail/brief) vanaf 28 dagen voor de start van de cursus blijft het volledige inschrijvingsgeld integraal verschuldigd. Annuleren dient schriftelijk te gebeuren (per e-mail t.a.v. de contactpersoon, die vermeld staat op de bevestigingsmail/brief).
  Annulering voor de  WSET Level 3 Award in Sake cursus is mogelijk tot 28 dagen voor aanvang van de cursus. Wel blijven de door Taste of Sake gemaakte kosten voor de online studie en de studiematerialen  opeisbaar van € 150,00 exclusief BTW.

  Wanneer de cursist op eigen initiatief voorafgaande de aanvang van de WSET Level 3 Award in Sake in overeenstemming met Taste of Sake voor andere cursusdata kiezen is een definitieve annulering niet meer mogelijk.

  Bij niet-betaling van de factuur op de vervaldag kunnen er van rechtswege en zonder voorafgaande ingebrekestelling een verwijlintrest, berekend op de wettelijke rentevoet vanaf de vervaldatum, evenals een schadevergoeding van 10% van het factuurbedrag worden aangerekend, met een minimum van € 35,00.

  Taste of Sake heeft steeds het recht om een geplande cursus te annuleren of te verplaatsen naar een andere datum, zonder dat zij hiervoor aansprakelijk kan gesteld worden en zonder schadevergoeding. In dat geval hebben de reeds ingeschreven cursisten het recht om zich uit te schrijven en wordt het reeds betaalde inschrijfgeld integraal terugbetaald.

  De inschrijver is steeds samen met de rechtspersoon op wiens naam gevraagd wordt te factureren, hoofdelijk gehouden voor alle verplichtingen ten aanzien van Taste of Sake, indien er problemen ontstaan m.b.t. de betaling van de factuur.