WSET Level 3 Award in Sake

Print
Een wereldwijd erkend diploma voor sake, wordt een sake expert.

De volgende vierdaagse cursus WSET Level 3 Award in Sake is:
1,2,8,9 juli 2019 in het Sir Adam Hotel Amsterdam

WSET Level 3 Award in Sake
Expertcursus sake
De WSET Level 3 Award in Sake is een internationaal erkend diploma uitgegeven door de meest vooraanstaande en grootste onderwijsinstelling op drankengebied in de wereld.

De kosten voor deze opleiding bedragen € 785,00 exclusief btw en is inclusief examen, studieboek, koffie, sake, lunches in restaurant Madam en twee speciale mond geblazen Lehmann sakeglazen. De duur van deze opleiding is vier dagen.

Ontvangst lesdagen vanaf 9:30, aanvang 10:00 einde rond 17:00
Vooraf is een thuisstudie van 24 uur daarnaast wordt aanbevolen om WSET Level 1 Award in Sake gevolgd te hebben maar dit is geen verplichting.

Er worden ongeveer 40 verschillende soorten sake geproefd.
De cursus wordt gegeven door de bekende Nederlandse sake expert Simon Hofstra die de Japanse eretitel Sake Samurai heeft.
Tijdens de cursus proef je een enorme diversiteit aan verschillende stijlen, soorten, kwaliteiten daarnaast sake uit verschillende gebieden en gemaakt van diverse sakerijst.

Succesvolle kandidaten zullen aan het einde van de cursus:
1) Kennis hebben van de verschillende ingrediënten van sake, hoe sake gemaakt wordt en de invloed van de ingrediënten en verschillende productiemethoden op de uiteindelijke kwaliteit en stijl van de sake.
2) Het identificeren van de karakteristieken van de speciale categorieën van sake en uit kunnen leggen hoe de verschillende ingrediënten, productiemethoden, productietechnieken en commerciële factoren de stijl, kwaliteit en prijs van sake beïnvloeden.
3) Het kennen van de verschillende invloedrijke sake organisaties en de commerciële belangrijkheid van sake voor de Japanse exportmarkt.
4) Kennis hebben van en kunnen selecteren, serveren, opslaan van verschillende sake.
5) Proeftechnisch het kunnen onderscheiden van de basis karakteristieken in de sake met daarbij behorende kwaliteiten en soort sake.

De cursus wordt gegeven in het Engels met eventueel aanvullende Nederlandstalige uitleg.

Succesvolle kandidaten ontvangen naast een internationaal erkend diploma tevens een speciale speld van de WSET.

Voor meer informatie of om een inschrijfformulier te ontvangen kunt u hier onderstaande contactformulier invullen,

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht