WSET Award in Sake level 3

Een wereldwijd erkend diploma voor sake, wordt een sake expert.

De volgende cursus level 3 Award in Sake is 20 tot en met 23 maart 2018 in het Park Hotel Amsterdam.

WSET Award in Sake level 3
Expertcursus sake

De WSET Award in sake level 3 is een internationaal erkend diploma uitgegeven door de meest vooraanstaande en grootste onderwijsinstelling op drankengebied in de wereld.

De kosten voor deze opleiding bedragen € 785,00 exclusief btw en is inclusief examen, studieboek, koffie, lunch, sake en twee speciale handgeblazen sakeglazen. De duur van deze opleiding is vier dagen.

Aanvang lesdagen 9:30 einde rond 17:00
Vooraf is een thuisstudie van minimaal 24 uur daarnaast wordt aanbevolen om WSET Award in Sake level 1 gevolgd te hebben maar dit is geen verplichting.

Er worden ongeveer 40 verschillende soorten sake geproefd.
De cursus wordt gegeven door de bekende Nederlandse sake expert Simon Hofstra die de Japanse eretitel Sake Samurai heeft.
Tijdens de cursus proef je een enorme diversiteit aan verschillende stijlen, soorten, kwaliteiten daarnaast sake uit verschillende gebieden en gemaakt van diverse sakerijst.

Succesvolle kandidaten zullen aan het einde van de cursus:
1) Kennis hebben van de verschillende ingrediënten van sake, hoe sake gemaakt wordt en de invloed van de ingrediënten en verschillende productiemethoden op de uiteindelijke kwaliteit en stijl van de sake.
2) Het identificeren van de karakteristieken van de speciale categorieën van sake en uit kunnen leggen hoe de verschillende ingrediënten, productiemethoden, productietechnieken en commerciële factoren de stijl, kwaliteit en prijs van sake beïnvloeden.
3) Het kennen van de verschillende invloedrijke sake organisaties en de commerciële belangrijkheid van sake voor de Japanse exportmarkt.
4) Kennis hebben van en kunnen selecteren, serveren, opslaan van verschillende sake.
5) Proeftechnisch het kunnen onderscheiden van de basis karakteristieken in de sake met daarbij behorende kwaliteiten en soort sake.

De cursus wordt gegeven in het Engels met eventueel aanvullende Nederlandstalige uitleg.

Succesvolle kandidaten ontvangen naast een internationaal erkend diploma tevens een speciale speld van de WSET.

Voor meer informatie of om een inschrijfformulier te ontvangen kunt u hier onderstaande contactformulier invullen,

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht